dimarts, 8 de maig del 2012

SOM FINALISTES !!!!

Qui ens podria dir que el camí que ha fet en Cataclàs amb tots els seus companys de viatge, ara ja fa una mica més d'un any, arribaria a tan bon port. Doncs SÍ, hem estat FINALISTES!! Ja veieu que la feina feta no té destorb, i que encara que per aquí hi hagi una magistra venefica que de vegades faci servir la seva escombra, heu tingut un reconeixement, no només els alumnes de batxillerat, sinó els de llatí de 4rt i els de l'optativa de mitologia i cultura clàssica.
FELICITATS  A TOTS
Ara, només queda que seguim endavant sense vacare, no en el sentit que li donem actualment de fer vaga, sinó en el de no estar ociosos.

4 comentaris:

  1. Laura, Txell, comites,
    moltes felicitats també a vosaltres.
    És un plaer compartir amb Cataclàs la nominació, per dos motius: perquè tinc l'honor de ser la primera seguidora del vostre bloc, i perquè el vostre és també un bloc de clàssiques, aquelles matèries inútils que es resisteixen a morir.

    Gràcies per les vostres paraules (totes!) i de nou enhorabona!

    Des de L'ombra d'un somni desitgem al vostre caminant una molt llarga i profitosa caminada!

    ResponElimina
  2. Laura, Txell i tot l'equip. De part de noticiesdeldia-economia, moltes felicitats per la vostra feina. Us mereixeu la baldufa. Teniu un blog magnífic i feu una gran tasca. Passaré la vostra adreça i la de l'ombra d'un somni a la companya de clàssiques, perquè penso que són recursos que s'han de conèixer i difondre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Francesc! Igualment enhorabona a vosaltres per la baldufa de plata i us animem a què l'any vinent aconseguiu la baldufa d'or (tot i que els de clàssiques us ho posarem difícil...!!!)
      És un gran èxit que els tres blogs guanyadors siguin catalans... Això deu ser o bé que som els rarets tecnològics o bé que tenim ganer de treballar i de fer que les coses funcionin...

      Elimina