diumenge, 13 de maig del 2012

HEM GUANYAT!!!!Salve μαθηταὶ, comites mei itineris, o si us estimeu més , ἑταῖροι νόστου.
El nostre bloc ha estat guanyador juntament amb un altre de clàssiques, L'ombra d'un somni, i un d'economia Noticiesdeldia. No se sap encara si serem primers, segons o tercers.. ja que  fins el dia 2 de juny a Madrid no es farà públic, però us ho  imaginàveu? 
Jo crec que el nostre Cataclàs està tan content que ha perdut el do de la paraula!!!!

5 comentaris:

 1. Respostes
  1. Moltes gràcies! El recolzament dels pocs que quedem,sempre és d'agrair.

   Elimina
 2. L'enhorabona, Laura, Txell καὶ μαθηταί! Vaig veure néixer aquest bloc i ho va fer sota els millors auguris, ara bé la baldufa us l'heu guanyada a pols. Feu-la rodar per molts anys!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Margalida, moltíssimes gràcies pels teus consells pràctics i els teus ànims...!!!! Darrere nostre hi ha, com diuen els poetes, una musa inspiradors, i els teus superblogs han estat per a nosaltres un exemple a seguir! Χαίρετε! Basia mille!

   Elimina
 3. Hola Laura,desde el Premio Fundación Telefónica de Innovación Educativa queremos felicitarle por el trabajo que desarrolla en el blog como fuente de motivación y aprendizaje. Por ello, aprovechamos la ocasión para invitarle a participar con nosotros en la XIII Edición del Premio que ha ampliado su inscripción hasta el 3 de junio. http://www.educared.org/global/premiointernacional/inicio
  Saludos

  ResponElimina