dissabte, 11 de febrer del 2017

FI DE L'ODISSEA 2017

SALVE  ΚΑῚ   ΧΑΙΡΕ
Per fi s'ha acabat aquesta setmana plena d'emocions per aquells que es van embarcar en l' Odissea  al voltant del món polític. ALGUNS AMB MOLT BONA FORTUNA com LA TRÍADE CAPITOLINA  aconseguint  69 punts dels  77 i en la posició  60a de 400 ; o el grup de 4t d'ESO DIRECTIONERS amb 67  punts i en el 92è lloc. A tots dos grups els felicito per la seva constància, dedicació, i moltes ganes de trobar les solucions!

Els altres tres grups, tot i que tenien examens i alguns inclús el dia de la superpregunta , han navegat per aquestes aigües traïdores amb un esperit valent, sense deixar-se vèncer.
THEGREEKTEAM amb 45 punts i 194è lloc; Els JOSEFOS en la 270a posició i els CAÒTICS amb el lloc 285è, tots dos grups amb 30 punts.

 No podem dir la cita de VENI, VIDI, VICI  de Juli Cèsar però  sí  la de Ciceró : VSVS MAGISTER EST OPTIMVS" no hi ha  millor mestre que l'experiència".
Crec que ningú oblidarà  que Sèneca fou mentor de Neró i que va escriure una sàtira transformant a l'emperador Claudi en carabassa ( Apocolocyntosis), o que malgrat va retirar-se a uns jardins, no eren tan meravellosos com els de Sal·lusti al Quirinal  on va escriure la seva obra historiogràfica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada