divendres, 11 d’abril del 2014

TARRAGONA 2014

SALVE COMITES, DISCIPULI , DISCIPULAE  ET MAGISTRAE ,

Ahir, III ante idus aprilis , va ser un dia que crec que tots recordarem, ja sigui pel sol que va lluir, "la caminadeta", la recerca dels signes ibers, veure unes pedres que d'alguna manera  ens imaginem diferents, però que mai ens deixen indiferents, i que fins i tot, ens sorprèn veure que s'alcen dempeus després de tants  segles, explicant-nos  la seva història, la d'una ciutat anomenada Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco.

Nympha, Atena, Felix, Terpsícore i Capità Nemo 
Tot s'ha de dir, però, que les pedres no varen parlar,  sinó que uns quants alumnes de 2on de batxillerat de l' IES Antoni Cumella ens van fer de Cicerone, i crec que els aplaudiments que van rebre , varen ser molt merescuts, tant per les seves explicacions, com per la il·lusió que hi van posar. 
I és que ahir, a més, tenien com espectadors no només als alumnes de 1r de batxillerat i de 4rt del mateix institut, sinó també als alumnes de batxillerat  de l' IES Bisbe Sivilla, als qui per fi vam poder posar cara als noms tan bonics que s'han posat al blog i que van compartir amb nosaltres unes quantes lliçons de litomància.


I encara que sembli mentida que jo pugui dir tal "cosa", el millor de tot va ser que  tots vareu ser educats, respectuosos ( almenys  mentre jo hi era), i puntualíssims, no com jo!!! 

I si això fos poc, per la tarda varem gaudir d'una obra de teatre que ens va fer riure, i que malgrat quan la llegíem podia semblar avorrida, ens va ambientar com si estiguessim en temps de Plaute.
Crec que si hagués de posar una nota  a la sortida seria un 10!! I això m' anima per preparar-ne altres.
Valete et plurimas gratias omnibus ago






2 comentaris:

  1. quina colla de guapos i guapes no?

    ResponElimina
  2. Clar que sí. No hi ha dubte. Aquesta sortida no la oblidarem mai, tant de bo totes fossin així!!

    ResponElimina